11 Οκτωβρίου 2013

Liebster Blog Award!

Πριν από μερικές μέρες έλαβα και εγώ με τη σειρά μου ένα βραβειο-δωράκι από ένα πολύ ξεχωριστό άτομο με το όνομα Lia. ^^ Έτσι λοιπόν, σαν ευχαριστώ, είπα να το μοιραστώ και μαζί σας και να παίξω με τους κανόνες που αυτό φέρει μαζί του..

Σύμφωνα με τους κανονισμούς λοιπόν θα πρέπει ν' απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις και έπειτα να χαρίσω και εγώ το βραβειάκι αυτό σε άλλα άτομα της επιλογής μου.

Εχμ, εχμ,
πρώτα οι ερωτήσεις και μετά οι απαντήσεις με την παρακάτω σειρά
1. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι...
2. Τι δε μ' αρέσει στους ανθρώπους...
3. Μου αρέσει οι άνθρωποι που κάνω παρέα να είναι...
4. Με ηρεμεί...
5. Αγαπώ...
6. Με νευριάζει...
7. Τι δεν αποχωρίζομαι ποτέ...
8. Όταν ήμουν μικρός χάζευα συστηματικά αφίσες...

1. Κοτόπουλο με κάτι, με ό,τι, ή και σκέτο. Αν και γενικότερα όλα τα κρεατικά θα μπορούσαν να πάρουν την πρωτιά κατά καιρούς.. ^^
2. Δε μ' αρέσει το πόσο επιφανειακοί και ως εκ τούτου, ανούσιοι έχουν αρχίσει και γίνονται και το πόσο καθαρά ατομικό ζήτημα έχει γίνει πλέον η ζωή. Και πολλά άλλα, αλλά είπα να μείνω στα βασικά..
3. Δημιουργικοί (και να μ' εμπνέουν αναλόγως) και συζητήσιμοι...
4. Α) Να ξέρω ότι έχω όση ώρα θέλω μπροστά μου (συνήθως αρκούμαι με 30-60 λεπτά το πολύ) και να κάτσω σε μια αναπαυτική θέση (όχι ξάπλα) και να βάλω ν' ακούσω την κατάλληλη μουσική. Β) Με τα ίδια δεδομένα και χωρίς περιορισμούς έντασης, να κάτσω να παίξω μερικά κομμάτια (μου, σπανιότερα και άλλα) στην κιθάρα ή στο πιάνο.
5. Ακόμη ψάχνω να ορίσω επ' ακριβώς αυτήν τη λέξη. Δύσκολη λέξη η αγάπη, που λέει και η Lia.. Παρόλα αυτά, παίρνοντάς τη λίγο μεταφορικά και με τυχαία σειρά, θα πω πως, αγαπώ τη δυνατότητα που έχει η μουσική να συμπληρώνει τα συναισθήματα που δε φτάνουν τα λόγια και τα κείμενα να εκφράσουν από μόνα τους. Αγαπώ τη βόλτα μ' ένα φίλο μέχρι να πάμε να κάτσουμε κάπου για καφέ και φυσικά το μετά, αφού κάτσουμε.. :) Αλλά με ένα φίλο, όχι κάποιον συγκεκριμένο απαραίτητα, αλλά όχι δύο και πάνω, έναν. Αγαπώ τις συζητήσεις που κρατάνε ώρες (και πάντα κερδίζεις κάτι) ακόμη και αν δεν τελειώνουν ποτέ τελικά.. Συν τις συζητήσεις που αναπολούν το παρελθόν (και επιβεβαιώνουν την τελειότητά του). Τέλος, αγαπώ τα επιτραπέζια παιχνίδια (κυρίως όταν παίζονται με παρέα σε σπίτι).
6. Να μην εκτιμάται ο κόπος μου. Να αρρωσταίνω (κυρίως τις λάθος μέρες/περιόδους)... Να μην έχω 100% τον έλεγχο του εαυτού μου... Και τέλος όταν πρέπει εγώ να συμμαζέψω πράγματα για των οποίων την ακαταστασία και την αταξία δεν είμαι εγώ υπεύθυνος.
7. Το ένα εκ των δύο επίχρυσων δαχτυλιδιών που είχε φτιάξει ο πατέρας μου για αυτόν και τη μητέρα μου στους αρραβώνες τους. (Είχαν χαθεί και τα δύο, το άλλο απλώς δε βρέθηκε ποτέ).
8. Μάλλον είμαι ακόμη μικρός γιατί ακόμη έχω μια δυο αφίσες συγκροτημάτων (και θα έχω) στους τοίχους μου να χαζεύω και να θυμάμαι... Αλλά ναι, από πάντα με θυμάμαι ν' ασχολούμαι με αφίσες, κυρίως συγκροτημάτων, και να τις μαζεύω για να τις κολλήσω κάποτε σε κάποιον τοίχο, πράγμα το οποίο δε συνέβαινε συνήθως και τελικά οι περισσότερες έμειναν στο συρτάρι να περιμένουν ακόμα.

Αυτά! :)
Και τώρα λέει, πρέπει να δώσω το βραβείο αυτό σε μερικούς ακόμα που θέλω (και ας ξέρω ότι μερικοί δε θα παίξουν).. Χμμ.. Έχουμε και λέμε λοιπόν με τυχαία σειρά:

Γλύκα
Unidentified

Θα βράβευα και άλλους η αλήθεια είναι, αλλά πολλοί σταμάτησαν ανεπίσημα ν' ασχολούνται οπότε... :/  Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι Lia μου που με σκέφτηκες. :)
Καλό μήνα σε όλους!

9 σχόλια :

Lia είπε...

Γειααα!!! :)
Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου και για το βραβειάκι που κέρδισαν επάξια και τα υπόλοιπα παιδιά! :))

Μου άρεσαν πάρα πολύ οι απαντήσεις που έδωσες!!! Ειδικά η 2, 3, 5 & 7!!!

Και πάλι συγχαρητήριααα..!! :)

Καλό υπόλοιπο ημέρας εύχομαι! ^^

Unidentified είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ Jade μου για το βραβείο! Θα απαντήσω το συντομότερο δυνατόν...
Όσο για τις δικές σου απαντήσεις, όπως πάντα λατρεμένες!! :)
Καλό σου βράδυ!!

Kate'sCakeBox είπε...

Μια γλυκιά καλησπέρα κι από μένα,,συγχαρητήρια για το βραβείο σου..στο έδωσε εξαιρετικό παιδί..οι απαντήσεις σου απο ψυχή..καλό σου απογευματάκι..

Jade είπε...

Lia,
γειαααα! ^^
Εγώ σ' ευχαριστώ... ;)
Να 'σαι καλά και καλό σου βράδυ.
Φιλιά! :)


Unidentified,
δεν κάνει τίποτα, έτσι κι αλλιώς το αξίζεις! :)
Ευχαριστώ, και εγώ λοιπόν ανυπομονώ να δω και τις δικές σου! ^^
Καλό ξημέρωμα,
φιλιά! :)

Jade είπε...

Kate'sCakeBox,
σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. :) Εξαιρετικό ναι, το γνωρίζω. :)

Ps: Να ηρεμήσω-οργανωθώ λίγο με τη σχολή και θα τα ξαναπούμε. :)
Καλό σου βράδυ.


Γλύκα,
γεια σουυυ!! :D
Παρακαλώ! Το κέρδισες επάξια! :)
Να παίξεις φυσικά! Είναι ωραίες ερωτήσεις θαρρώ. :)
Να 'σαι καλά,
καλό σου βράδυ. :)

elanor είπε...

Ευχαριστώ και γω!

Jade είπε...

elanor elf,
παρακαλώ πολύ! :)

Πολύ καλή σου μέρα Αργυρώ!
:)

Katerina... είπε...

:)

Jade είπε...

Katerina...,
οπς! Τώρα είδα το χαμογελάκι,
νόμιζα δεν το είδες καν.. ^^

Φιλιά,
καλή σου μέρα!
:)